Producenci

Statystyki

Produktów:
1896
Kategorii:
197
Nowości:
62
Promocje:
16

Metody płatności

Standardowe_logo_PayPal


Rzetelna Firma

Polityka prywatności

Polityka prywatności sklepu creative tools


Zapewniamy naszym Klientom pełne poszanowanie ich prywatności oraz ochronę ich danych osobowych.

 

Dane osobowe przekazywane nam przez Klientów przetwarzamy w sposób zgodny z zakresem udzielonego przez Klientów zezwolenia oraz wymogami prawa, w szczególności zgodnie z ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 r. o ochronie danych osobowych (Dz. U. Nr 133, poz. 883 z późn. zm.). Dane osobowe Klientów przechowujemy na serwerach zapewniających ich pełne bezpieczeństwo. Dostęp do bazy danych posiadają jedynie uprawnieni pracownicy Sklepu.

Każdy Klient, który przekazał nam swoje dane osobowe ma pełną możliwość dostępu do swoich danych w celu ich weryfikacji, modyfikacji lub też żądania usunięcia.

Sklep nie przekazuje, nie sprzedaje ani nie użycza zgromadzonych danych osobowych Klientów osobom trzecim, chyba że dzieje się to za wyraźną zgodą lub na życzenie Klienta albo na żądanie uprawnionych na podstawie prawa organów państwa w związku z toczącymi się postępowaniami.

Nasz Sklep posługuje się również tzw. plikami cookies (ciasteczka).  Pliki te są zapisywane na komputerze Klienta przez nasz serwer i dostarczają danych statystycznych o aktywności Klienta, w celu dobrania naszej oferty do jego indywidualnych potrzeb i gustów. Klient w każdej chwili może wyłączyć w swojej przeglądarce internetowej opcję przyjmowania cookies, choć musi mieć świadomość, że w niektórych przypadkach odłączenie tych plików może wpłynąć na utrudnienia w korzystaniu z oferty naszego Sklepu.

Oprogramowanie Click Shop zapisuje informacje w plikach cookies dotyczących obszarów:

  • informacje na temat sesji,
  • ostatnio oglądane produkty,
  • oddanie głosu w ankiecie.

Pragniemy zwrócić Państwa uwagę, że jeżeli na stronie internetowej naszego Sklepu zamieszczamy linki prowadzące do innych, nieadministrowanych przez nas stron internetowych, to nie możemy odpowiadać ani za zawartość tychże stron, ani za stopień ochrony prywatności realizowany przez administratorów tych stron. Podejmując decyzję o przejściu na takie strony, Klient czyni to na własną odpowiedzialność. Zachęcamy przy okazji do zapoznania się z polityką prywatności realizowaną przez te strony, zanim Klient udostępni im swoje dane osobowe.

Materiały reklamowo - promocyjne wysyłamy Klientom jedynie wówczas, gdy wyrazili na to zgodę. Dotyczy to w szczególności newslettera wysyłanego Klientowi, jeżeli potwierdzi wyraźnie wskazanego przez nas linka zawierającego akceptację na otrzymywanie newslettera o aktualnych promocjach,  rabatach i nowościach w naszym Sklepie. Materiały te dotyczą  wyłącznie oferty naszego Sklepu.

Wszelkie pytania, wnioski i sugestie odnoszące się do ochrony Państwa prywatności, w szczególności danych osobowych prosimy zgłaszać na adres sklep@creativetools.pl bądź telefonicznie pod numerem +48 22 8423010.

Koszyk

produktów: 0

wartość: 0,00 zł

przejdź do koszyka »

Promocje


Blackmagic Design UltraStudio HD Mini Blackmagic Design UltraStudio HD Mini 1 890,00 zł 2 347,00 zł

DJI Osmo Mobile (Black) DJI Osmo Mobile (Black) 1 359,00 zł 1 499,00 zł

DJI Osmo Mobile (Silver) DJI Osmo Mobile (Silver) 1 199,00 zł 1 499,00 zł

Kata CB-100 Kata CB-100 429,00 zł 918,00 zł

Grass Valley KMV-3901-8X2 Grass Valley KMV-3901-8X2 20 000,00 zł 33 911,00 zł

Petrol Bags PA1000 Petrol Bags PA1000 750,00 zł 1 074,00 zł

Cartoni Focus 12-2st. Carbon Mi. (KF12-CXM) Cartoni Focus 12-2st. Carbon Mi. (KF12-CXM) 7 990,00 zł 9 200,00 zł

EditShare XStream ST 24 TB z Flow - DEMO EditShare XStream ST 24 TB z Flow - DEMO 49 000,00 zł 80 282,00 zł

Blackmagic Design URSA Mini 4.6K PL Blackmagic Design URSA Mini 4.6K PL 19 980,00 zł 22 490,00 zł

easyRAID ERQ16S-F4 R3 16TB easyRAID ERQ16S-F4 R3 16TB 10 000,00 zł 33 210,00 zł


SmallHD 702 Bright Full HD Field Monitor SmallHD 702 Bright Full HD Field Monitor 6 500,00 zł 7 533,00 zł

Blackmagic Design Video Assist Blackmagic Design Video Assist 1 890,00 zł 1 995,00 zł

Teradek Bolt 500 3G-SDI/HDMI Teradek Bolt 500 3G-SDI/HDMI 16 000,00 zł 19 228,00 zł

Facebook

Opineo

Ceneo


» przeczytaj wszystkie opinie

Platforma Ratalna

Raty przez Internet – Platforma Ratalna -
zakupy i sprzedaż na raty

Leasing

Skąpiec

Użytkowanie sklepu oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookies. Szczegółowe informacje w Polityce prywatności.

Click Shop | Hosting home.pl